Jégkrémet oszt a rendőrség Sárváron

Na meg palackozott vizet és közlekedési tanácsokat.

A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai a Városi Baleset-megelőzési Bizottsággal együttműködve, a 2022. június 28. és június 30. közötti időszakban, közlekedésrendészeti akció keretében hideg, palackozott vizet osztanak a közlekedőknek. A gyermekek jégkrémet is kapnak az egyenruhásoktól azért, hogy könnyebben viseljék a hőséget. Az akció ideje alatt a rendőrök a megállított járművezetőket preventív közlekedési tanácsokkal is ellátják.

Police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, fogadják meg az alábbi baleset-megelőzési tanácsokat, hogy mindenki hazaérjen:

 • A nyári időszakban megnő a főutak, valamint a fürdőhelyekhez vezető utak forgalma! Fontos, hogy a balesetek megelőzése érdekében meleg időben mindenki a szabályokat betartva, fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjen!
 • A nagy melegben a gépkocsi belső tere gyorsan felmelegszik, ezért különösen fontos, hogy ne hagyjanak gyermeket, élő állatot a járműben.
 • A járművezetők reakcióideje lelassulhat, könnyen figyelmetlenné válhatnak. Ezért kérjük, hogy a gépkocsivezetők kiemelten figyeljenek a motorkerékpárosokra, a kerékpárosokra, valamint a gyalogosan közlekedőkre!
 • A nagy meleg megviselheti a szervezetet, a járművezetők az időjáráshoz alkalmazkodva, kipihenten induljanak el otthonról!
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sokkoló