Örüljünk együtt: jelentősen tudta növelni eredményeit Mészáros Lőrinc cége

És a jövő még fényesebbnek tűnik.

A Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. nettó árbevétele meghaladta a 11,3 milliárd forintot az első félévben a tavalyi azonos időszakban elért 37,2 millió forint után – írja az MTI.

A kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredménye (EBITDA) pedig 2,28 milliárd forint volt.

És ez még nem minden: a tőzsde honlapján közzétett beszámoló szerint a csoport saját tőkéje 58,3 milliárd forintra nőtt június 30-ig, míg tavaly június 30-án az egyenleg 4,8 milliárd forint, az év végén pedig 40,8 milliárd forint volt.

És a jövő még ennél is szebbnek ígérkezik: a társaság menedzsmentjének várakozásai szerint az EBITDA-mutató a következő két-három évben akár újabb akvizíciók nélkül is elérheti az évi 10 milliárd forintot.

„A csoport legnagyobb bevételét a múlt félévben bővített turisztikai portfólió hozta, amelyet a társaság ingatlan-, tőkepiaci- és biztosítási, továbbá vagyonkezelési szegmensben működő érdekeltségei további jelentős eredménnyel támogattak” – informál mindenkit korrektül a cég.

A Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt-ben Mészáros Lőrincnek és feleségének meghatározó tulajdonrésze van.

Ha minden jól megy, akkor nemsokára új táblázatot Mészáros Lőrinc sokkal gazdagabb, mint az angol királynő 2018. June 26. 11:49 kell készítenünk az ország elsőszámú oligarchájáról.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság