Először jelzőtáblának, majd villanyoszlopnak hajtott a részeg sofőr Szombathelyen

Most el is tilthatják a vezetéstől.

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 májusában, Szombathelyen közepes fokban ittasan vezette személygépkocsiját.

Az ittas sofőr elveszítette uralmát a jármű felett és nekiütközött egy jelzőtáblákat tartó oszlopnak. Az ütközést követően a vádlott visszatért az úttestre, és elhajtott.

Később, egy másik útszakaszon szintén letért az úttestről és egy villanyoszlopnak csapódott.

Az elkövető megsértette a KRESZ vonatkozó rendelkezéseit, mert úgy vezette a járművet, hogy a szervezetében szeszes ital fogyasztásából származó alkohol volt és ennek következtében nem tudta követni az út vonalvezetését.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló