Jogerős börtönbüntetés a megvadult sárvári markolósnak

A Szombathelyi Törvényszék érdemben nem változtatott az elsőfokú bíróság ítéletén, a rendőrautót kilapító férfi rács mögé vonul.

2010 februárjában mi is beszámoltunk arról az ámokfutóról, aki súlyosan ittas állapotban tombolásba kezdett Sárváron. A rendőrök akkor egy hiányos hatósági jelzés miatt akarták igazoltatni, de ő nem állt meg, hanem menekülni kezdett - és innen már ismert a sztori: markolójának kanalával még egy civil rendőrautót is felkapott, majd kilapított, az egyenruhások pedig többször is lövésekkel próbálták megállítani az életveszélyes manővereket végrehajtó, elkeseredett és bedühödt markolóst.

Tánczos Mihály

Tavaly decemberben született ítélet az ügyében: 2 év 6 hónap börtönre ítélték, ami ellen a férfi fellebbezett. A tegnapi napon a Szombathelyi Törvényszék az elsőfokú bíróság ítéletén végül nem változtatott, helybenhagyta a letöltendő börtönbüntetést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Megdöglötök, rendőrök! - Ámokfutó pusztított Sárváron (Videóval)

Rendőrautót döngölt földbe egy visszaeső ámokfutó Sárváron. A férfi kedvenc markolójával pusztított, nem rajta múlt, hogy senki nem sérült meg.

Bocsánatot kért a sárvári ámokfutó! - Videón beszél a férfi

Nagyon sokat ivott a sárvári ámokfutó és csak ma reggelre fogta fel, mit tett. Videóinkon ő is megszólal az őt megállító rendőr mellett.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló