Két jogosítvány nélküli sofőrt is elcsíptek a vasi rendőrök

Az egyik Szentgotthárdon, a másik Bükön bukott le.

Két olyan gépkocsivezetőt is igazoltattak a vasi egyenruhások az elmúlt 24 órában, akik úgy ültek a volán mögé, hogy nem rendelkeztek vezetői engedéllyel – írják a police.hu-n megjelent beszámolójukban.

Egy rábahídvégi sofőrrel szemben Szentgotthárdon, míg egy csepregi lakossal szemben Bükön intézkedtek a rendőrök. Mindkét férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Mindkettejük ellen eljárás indult engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt az illetékes rendőrkapitányságokon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek