Nemes cél érdekében bocsájtják árverésre az EGIS Körmend csapatkapitányának mezét

Személyesen Ferencz Csaba adja majd át a dedikált mezt a nyertesnek.

Az 1990-ben alakult Lions Club Körmend az év minden szakában keresi a lehetőséget, hogy segítsen a kisváros és környékének bajba jutott vagy tartósan rászoruló lakóinak – áll a klub lapunkhoz is eljuttatott közleményében.

Most a karácsonyi ünnepek előtt az EGIS Körmend kosárlabdacsapat kapitányának, Ferencz Csabának dedikált mezét bocsátják árverésre, hogy a befolyt összegből továbbra is fel tudjanak karolni helyi ügyeket.

Lions Club Körmend

A körmendiek kedvencének mezére a 06-20-255-82-19-es telefonszámra küldött SMS-ben lehet licitálni név, lakcím és telefonos elérhetőség megadásával együtt. A kikiáltási ár 30.000 Ft, az árverés pedig december 1-jétől 15-éig tart majd.

A licit aktuális állását az EGIS Körmend weblapjának vendégkönyvében lehet nyomon követni, az árverés győztese a december 17-i Falco KC elleni meccs előtt veheti át a szignózott mezt személyesen Ferencz Csabától.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport