Július 1-jéig marad az árstop az üzemanyagokra és az élelmiszerekre is

Ezzel védi a családokat a kormány.

"Július 1-ig marad a benzinárSTOP és az élelmiszerárSTOP" - közölte szerda délután Orbán Viktor miniszterelnök. Egész Európában nőnek az árak a háború miatt, és amíg a háború nem ér véget, az árak nőni fognak. Ezt viszont a magyar kormány nem nézheti tétlenül - mondta Orbán. Ezért úgy döntöttek, hogy mind az üzemanyagok, mind a korábban kiválasztott élelmiszerek esetében meghosszabbítják az árkorlátozó intézkedéseket. Mint mondta, ezzel a lépéssel családokat védik a háború okozta drágulástól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság