Június 2-án és 3-án levendula telepítést végez a Szombathelyi Belvárosért Egyesület a Mártírok terén

Pénteken nem lehet használni a szombathelyi Mártírok téri parkolót.

Június 2-án és 3-án levendula telepítést végez a Szombathelyi Belvárosért Egyesület a Mártírok terén. A teljesen civil kezdeményezés, magánadakozásokból gyűjtötte össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a Fő tértől alig pár méterre lévő tér megszépüljön, és újabb turista látványosságot kínáljon a Szombathelyre érkezőknek.

Levendulás telepítése miatt szükséges földcsere okán június 2-án, pénteken reggel 6 órától a közterület-felügyelők lezárják a szombathelyi Mártírok téri parkolóöblöt. A munka várhatóan egész napra elhúzódik, így a parkolót legkorábban szombaton vehetik ismét igénybe az autósok. A levendulást telepítő Szombathelyi Belvárosért Egyesület megértést és türelmet kér az autósoktól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek