Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kálmán Olgát elbocsátották a Hír TV-től

Többen érkeznek az Echo TV-től a csatornához.

Ma délelőtt tartanak állománygyűlést a Hír TV-ben, ahol a csatorna átszervezéséről, a munkatársak sorsáról döntenek. A kormánypárti Magyar Hang azt írja, hogy Kálmán Olgával már közölték is, hogy nem tartanak igényt a munkájára.

A tévétársaság vezérigazgarója Répásy Bálint lesz, Szikszai Péter lesz a vezérigazgató-helyettes. Mentes Katalin lesz a csatorna új hírigazgatója. Információink szerint az eddig is kormánypárti Echo TV-ből érkeznek új munkatársak.

Kálmán Olga
Nyugat.hu

A hír TV tulajdonosa, Simicska Lajos július elején jelentette be Simicska kivonul mindenből, eladja birodalmát Nyerges Zsoltnak 2018. July 04. 14:42 , hogy eladja gazdasági érdekeltségeit korábbi üzlettársának, Nyerges Zsoltnak. A csomag részét képezte a Heti Válasz és a Hír TV is. Mivel Nyerges jó kapcsolatokat ápol a Fidesszel, ezért várható volt, hogy a G.-nap után ellenzékivé vált médiumok visszatérnek a kormányoldalra.

A múlt héten elköszönt a Hír TV elnöke Elköszönt kollégáitól a Hír TV elnöke 2018. July 25. 13:18 , a hét elején az is beigazolódott, hogy a csatorna ismét kormánypárti szócső Nem szűnik meg a Hír TV, helyette inkább újra fideszes szócső lesz 2018. July 30. 12:50 lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra