Kilépett egy DK-s szombathelyi képviselő Gyurcsány pártjából

Kelemen Krisztián ezután civilként, de az Éljen Szombathely frakciójának tagjaként lesz részese a szombathelyi közgyűlésnek.

Ahogy Facebookra kitett közleményében lépését Kelemen Krisztián indokolja:

A választókörzetemben, azaz a Joskar-Ola lakótelepen élők erőteljesebb és szélesebb körű érdek képviselete miatt a továbbiakban civilként, a pártpolitikától függetlenül az Éljen Szombathely! Egyesület tagjaként és továbbra is az Éljen Szombathely! Frakció tagjaként folytatom tevékenységemet! Számomra továbbra is a Joskar-Ola lakótelep és Szombathely az ELSŐ! Éljen Szombathely és Éljen a Joskar-Ola!

Kelemen Krisztián már korábban kilépett a DK szombathelyi szervezetéből, és az egyik vidéki párszervezetbe igazolt át.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet