Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyi rekord: Kelemen Zoltán 143 előadást nyomott le az elmúlt évadban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kelement a vidéki színházak társulataiban mindössze ketten tudták megelőzni. A szinhaz.hu összeállítása szerint a szombathelyi Weöres Sándor Színház színészei szépen teljesített az elmúlt évadban. Statisztikájuk szerint így néz ki a TOP 5-ös WSSZ lista.

1. Kelemen Zoltán - 143 előadás
2. Jámbor Nándor - 140 előadás
3. Nagy Cili - 139 előadás
4. Endrődy Krisztián - 138 előadás
5. Orosz Róbert - 136 előadás

Kelemen Zoltán
Mészáros Zsolt

A portálnak Kelemen a magas előadásszám kapcsán úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi, mind fizikailag, mind szellemileg jó a teherbíró képessége, és igyekszik úgy élni, hogy ez minél tovább így maradhasson. Azonban hogy mennyit játszik egy évadban, véleménye szerint csupán statisztikai adat, mivel nincsenek mögötte a valóban fontos emberi és szakmai minőségek, értékek és élmények, mint amilyen „az invenció, a személyiségen és életismereten átszűrt alakítások súlya, a sok kompromisszum, alázat, megalkuvás, fájdalom, boldog felismerés”. Ahogy „nincs mögötte a munkáltatói bizalom, elismerés, elfogadás, rang mértéke sem, ami meghatározza egy sok mindennek és mindenkinek kiszolgáltatott színész sorsát”.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés