Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyi rekord: Kelemen Zoltán 143 előadást nyomott le az elmúlt évadban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kelement a vidéki színházak társulataiban mindössze ketten tudták megelőzni. A szinhaz.hu összeállítása szerint a szombathelyi Weöres Sándor Színház színészei szépen teljesített az elmúlt évadban. Statisztikájuk szerint így néz ki a TOP 5-ös WSSZ lista.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

1. Kelemen Zoltán - 143 előadás
2. Jámbor Nándor - 140 előadás
3. Nagy Cili - 139 előadás
4. Endrődy Krisztián - 138 előadás
5. Orosz Róbert - 136 előadás

Kelemen Zoltán
Mészáros Zsolt

A portálnak Kelemen a magas előadásszám kapcsán úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi, mind fizikailag, mind szellemileg jó a teherbíró képessége, és igyekszik úgy élni, hogy ez minél tovább így maradhasson. Azonban hogy mennyit játszik egy évadban, véleménye szerint csupán statisztikai adat, mivel nincsenek mögötte a valóban fontos emberi és szakmai minőségek, értékek és élmények, mint amilyen „az invenció, a személyiségen és életismereten átszűrt alakítások súlya, a sok kompromisszum, alázat, megalkuvás, fájdalom, boldog felismerés”. Ahogy „nincs mögötte a munkáltatói bizalom, elismerés, elfogadás, rang mértéke sem, ami meghatározza egy sok mindennek és mindenkinek kiszolgáltatott színész sorsát”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés