Kereszttelenítették a szombathelyi emlékművet

Csupán pár napig tartott a pálfordulás.

Pár napig csodájára jártunk a keresztnek a szombathelyi emlékművön. Magát az emlékművet az 1945-ös felszabadulás emlékére emelték, amit ugye jó pár éve a rendszerváltás után inkább már megszállásnak, mint felszabadításnak, szoktunk nevezni.

Az emlékmű szerdán
Ilyen volt
Vágvölgyi Bálint

Május elsején avatták boldoggá Brenner Jánost. Az egyházi ünnepet az emlékmű-domb tövében felállított színpadon vezényelték le, az emlékmű csúcsára pedig - oda, ahol jó ideig a Szovjetunió egyik jelképe a vörös csillag állt - egy keresztet raktak fel.

Az emlékmű csütörtökön
Ilyen lett
Vágvölgyi Bálint

Olvasóinkat eléggé megosztotta a keresztes emlékmű Kereszt jelent meg a vöröscsillag helyén a szombathelyi emlékművön 2018. May 01. 17:40 , most pedig nem lesz ok több vitára, hiszen mára lekerült a szakrális jelkép.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód