Halálos késelés Muraszombatban, a Muravidék központjában

Muraszombat történetében eddig példátlan az a halálos kimenetelű késelés, amely nemrég rázta meg a várost.

A muraszombati rendőrség által eddig közölt információk szerint február 5-én, este 18:30 környékén két férfi szólalkozott össze a város egyik panelházában. Egyikük, egy 26 éves helybeli lakos, a másik egy 48 éves bosnyák állampolgárságú személy, aki csak ideiglenesen tartózkodott Szlovéniában.

A két férfi közötti vita tettlegességig fajult, majd késeléssel végződött. Az eset mindkét résztvevője megsebesült, ám a 26 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen életét vesztette. A szintén sérült és vérző bosnyák férfi elvánszorgott a közeli buszpályaudvarig, ahonnan aztán a mentők a rakičani kórházba szállították.

Az eset sokkolta a város és a vidék lakosságát is, mivel Muraszombatban nem történt még ehhez fogható bűncselekmény a visszaemlékezések alapján. Jóllehet a közelmúltban szintén a Muravidéken történt egy másik brutális gyilkosság, amely egész Szlovéniát megrázta.

2022 szeptemberében, a vidék részén, a magyar határhoz közel fekvő kicsiny Peskovci faluban egy 46 éves férfi féltékenységtől felindulva előbb fojtogatta, majd késsel szíven szúrta élettársát, aki ennek következtében a helyszínen meghalt.

A férfi és a nő két gyermeket nevelt közösen, akik szerencsére akkor nem tartózkodtak otthon. Meg nem erősített hírek szerint a meggyilkolt asszony magyar származású volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek