Késsel fenyegetőzött Sárváron, felelni fog érte

A vádlott erőszakos és kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy a közelben tartózkodókban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A Sárvári Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett magánlaksértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint volt élettársát egy lakóház udvarán és az utcán konyhakéssel fenyegette, majd bántalmazta. A sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A vádlott erőszakos és kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy a közelben tartózkodókban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A férfi pár héttel később, az éjszakai órákban ismét a sértett házához ment, átmászott a bezárt kapun és – azért, hogy a nő engedje be – a bejárati ajtón dörömbölt, aminek üvegablakát is betörte. A sértett által értesített rendőrök miatt a vádlott egy időre abbahagyta cselekményét, később azonban visszatért a házhoz, ahova a sértett akarata ellenére be is ment.

A járási ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabása mellett annak a felfüggesztett szabadságvesztésnek az utólagos végrehajtását is indítványozta, melynek próbaideje alatt a vádlott a bűncselekményeket elkövette. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek