Készüljön mindenki! Csütörtök reggel nyit a szombathelyi piac felújított csarnoka

Eljött a nagy nap. Csak éppen nem értesítettek róla...

Amikor múlt héten bekukkantottunk a szombathelyi piac felújított csarnokába, Belestünk a szombathelyi piac felújított csarnokába – Alig néhány nap és meg is nyitják 2020. October 31. 15:07 az volt a terv, hogy kedden már meg is nyitják az árusok és a vásárlók legnagyobb örömére. Hétőn aztán kiderült, hogy ez nem fog összejönni, sőt, a szerda sem, Keddre tervezték a szombathelyi piac felújított csarnokának megnyitását, de még nincs kész 2020. November 02. 20:44 ugyanis akadt néhány probléma, köztük a használatbavételi engedéllyel is.

Szerdán este aztán kiírták a piac közösségi oldalára - mint nem adnánk azért, ha véget érne az a szokás, hogy hivatalos szervek ilyen infókat a Facebook oldalukon közlik. Itt írnánk le: van olyan, hogy sajtóközlemény, amelyet ilyenkor ki kellene adni - hogy csütörtökön reggel 5 órakor nyit a piac II. csarnoka és egészen délután 1 óráig várják a vásárlókat. Az árusok is este hét után értesültek minderről.

Elkészült a piac kettes csarnoka
Még több képért kattints!
Kiss Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet