Szalagkorlátnak csapódott egy kocsi az M86-oson, aztán egy másik autó is belehajtott

Két baleset történt az M86-os autóúton Nick közelében vasárnap este.

Csorna felé tartott az M86-os főúton egy Volkswagen személyautó vasárnap este. A járművezető elmondása alapján az autó megcsúszott, sodródni kezdett, majd nekihajtott a szalagkorlátnak a menetirány szerinti jobb oldalon, majd végül a belső sávban állt meg.

A Volkswagen szalagkorlátnak hajtott, majd percek múlva nekiütközött egy Alfa Romeo
TM/Nyugat.hu

A sofőr nem szenvedett sérülést. Bekapcsolta az elakadásjelzőt és kiszállt az autóból. A VW világítása is működött.

Az Alfa Romeo belehajtott a baleset miatt belső sávban álló Volkswagenbe
TM/Nyugat.hu

Közben a sodródásnál kaviccsal megszórt külső sávban lassan haladtak a járművek. Már több perc eltelt, amikor a lassan haladó járműsor mellett a belső sávban elhajtott egy Alfa Romeo és nekiütközött a VW roncsának, megperdítve azt.

Két baleset történt az M86-os autóúton, Nick közelében
TM/Nyugat.hu

A Volkswagen nekicsapódott a mellette elhaladó Volvo oldalának, megrongálva a bal hátsó kerekét és egy másik Volkswagenben is keletkezett kár a második balesetnél.

A mentők az Alfa Romeo vezetőjét szállították kórházba
TM/Nyugat.hu

Répcelaki tűzoltók vonultak a helyszínre. A mentők az Alfa Romeot vezető fiatalembert szállították kórházba, kivizsgálásra. Úgy tudjuk, hogy nem szenvedett súlyos sérülést.

Törmelék az M86-os autóúton
TM/Nyugat.hu

A rendőrség Hegyfalunál lezárta az M86-os autóút Győr felé vezető oldalát, kerülni a párhuzamosan futó 86-os főúton lehetett. A szakaszra a lezárás előtt behajtó járműveknek kb. egy és negyed órát kellett várakozniuk, majd a törmeléktől letakarított belső sávban áthajthattak a baleseti helyszín mellett.

Az autóút Budapest felé vezető oldalát a mentés és takarítás idejére lezárták
TM/Nyugat.hu

Érdekesség, hogy a lezárás után jóval a lezárt szakaszon várakozók mögött megjelent több kamion is. Ezek a vámoscsaládi pihenőből hajtottak rá a kamionstop lejárata (22 óra) előtt az autóútra. A pihenőhely kijáratánál nem volt útlezárás.

A balesetet szenvedett VW-be percekkel később belehajtott egy Alfa Romeo
TM/Nyugat.hu

A helyszínre a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő (MKIF) takarítógépe is kiérkezett, mivel nagy területen kellett kavicsot, műanyag- és fémtörmeléket letakarítani az úttestről.

Az MKIF takarítógépe az M86-os autóúton, Nick közelében
TM/Nyugat.hu

Képünkön jól látszik a különbség a lesöpört és a még szennyezett sáv között.

Jól látható a különbség a már letakarított és a még szennyezett sáv között
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló