Ketten megsérültek, amikor furgon elé hajtott egy személyautó Sárvárnál

Egy személyautó vezetője az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott rá Sárvár felől a 88-as főútra, egy menetirány szerint balról érkező furgon elé.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön hajnalban a 88-as főút és a Szombathelyi utca kereszteződésében.

TM/Nyugat.hu

Sárvár felől érkezett egy Ford személyautó a Szombathelyi utcában. A sofőr az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére figyelmetlenül hajtott be a kereszteződésbe és az M86-os autóút felől érkező Ford furgon elé került.

TM/Nyugat.hu

A két jármű összeütközött. A személyautó két utasa az elsődleges  adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, őket a mentők a Markusovszky kórházba szállították.

TM/Nyugat.hu

A két sofőr nem sérült meg a balesetben.

TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt a Szombathelyi utca felől érkezők a szemből érkezők sávjában tudtak kerülni.

Ezúttal is volt olyan sofőr, aki mereven markolta a kormányt és ijedten nézett, majd a főútról befordult a terelősávban érkező busz elé és nem értette, az hogyan került oda és hogyan fognak elférni.

TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló