Két iskolában ötszáz gyerek betegedett meg Kecskeméten

Nem tudják, mi okozhatta a bajt.

Nagyon durván megugrottak a megbetegedések miatti hiányzások két kecskeméti iskolában a héten – írja a hirös.hu . Az Arany János és a Lánchíd Utcai Általános Iskolában betegedett meg a lap információi szerint mintegy félezer gyerek.

A Kecskeméti Tankerületi Központ a betegek számát nem erősítette meg, de azt elmondták, értesítették az iskolai védőnőt és az iskolaorvost, a hiányzók magas száma miatt a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztálya pedig megkezdte az ügy kivizsgálását.

A kormányhivatalt is megkereste a lap. Ők azt közölték, hogy megkezdték a betegek mintáinak a vizsgálatát, egyelőre nem tudták megmondani, mi okozta a megbetegedéseket, felső légúti megbetegedés és bélrendszeri jellegű fertőzés is valószínűsíthető.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek