Két kormánypárti lap is megszűnik holnap

Állítólag nehéz helyzetbe került a Mediaworks.

Határozatlan időre felfüggeszti a Világgazdaság napilap és a Figyelő hetilap nyomtatott kiadásait június 30-a után a Mediaworks Hungary - közölte a cég az MTI-vel. A két lap online megjelenése megmarad. A döntést a cég azzal indokolta, hogy "a háborús infláció", a folyamatosan emelkedő papír- és energiaárak, valamint az ellátási láncok sokasodó problémái a Mediaworks Hungary Zrt.-t is nehéz gazdálkodási helyzetbe hozták. A gazdasági kihívások hatására a Mediaworks tovább optimalizálja a működését.

A hvg.hu arról számolt be, hogy ezt Csermely Péter, a lapokat kiadó Mediaworks tartalomafejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese jelentette be szerda délután a szerkesztőségeknek is. Mint kiderült, az újságírók többsége megtarthatja az állását, ők a jövőben az Origo és a Magyar Nemzet gazdasági tartalmainak előállításában vehetnek részt - tette hozzá a hvg.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet