Két magyar is felkerült a világ leggazdagabb embereinek listájára

Igaz, nem túl előkelő helyeken szerepelnek.

Miután a Forbes listázta a 2022-es év dollármilliárdosait kiderült, hogy a listán két magyar is szerepel. A leggazdagabb Csányi Sándor OTP-vezér, aki 1,3 milliárd dolláros vagyonával a világ 2190. leggazdagabb emberének számít, a másik magyar pedig Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos vállalkozó, Orbán Viktor miniszterelnök jó barátja akinek vagyona 1,2 milliárd dollár, és ezzel a világranglistán a 2324. helyen futott be - hívta fel a figyelmet a 24.hu .

A Forbes ugyanakkor azt is megállapította, hogy a dollármilliádosok listáján idén 2668 fő szerepel, ami 87-tel kevesebb, mint tavaly volt, és nem csak a számuk, a vagyonuk is csökkent. A világ leggazdagabb embere egyébként Elon Musk, most először.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság