Két sofőr is megsérült szerdán Vas megyében

Lesodródtak az útról.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Lesodródott az útról egy autó a 87-es főúton February 01. 15:56 lesodródott az útról egy autó a 87-es főúton február 1-jén délután.

Egy szombathelyi lakos haladt a főúton Lukácsháza felől Szombathely irányába, de a főút 33-as kilométerszelvényében egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árkon keresztül egy cserjés területre csapódva állt meg.

A rendőrség beszámolója szerint az elsődleges orvosi információk alapján a sofőr könnyebben megsérült a balesetben.

Megsérült az a nemesbődi autós is, aki szintén február 1-jén délután szenvedett balesetet a 8638-as számú úton, a Salköveskút és Acsád közötti útszakaszon.

A sofőr haladása során az út 7-es kilométerszelvényében elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és egy cserjés területre csapódva, tetejére borulva állt meg gépkocsijával.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Mindkét eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek