Két sofőr is megsérült szerdán Vas megyében

Lesodródtak az útról.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Lesodródott az útról egy autó a 87-es főúton 2023. February 01. 15:56 lesodródott az útról egy autó a 87-es főúton február 1-jén délután.

Egy szombathelyi lakos haladt a főúton Lukácsháza felől Szombathely irányába, de a főút 33-as kilométerszelvényében egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árkon keresztül egy cserjés területre csapódva állt meg.

A rendőrség beszámolója szerint az elsődleges orvosi információk alapján a sofőr könnyebben megsérült a balesetben.

Megsérült az a nemesbődi autós is, aki szintén február 1-jén délután szenvedett balesetet a 8638-as számú úton, a Salköveskút és Acsád közötti útszakaszon.

A sofőr haladása során az út 7-es kilométerszelvényében elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és egy cserjés területre csapódva, tetejére borulva állt meg gépkocsijával.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Mindkét eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek