Két személyautó ütközött a 87-es főúton

A baleset Rum és Kám között történt.

Két személyautó ütközött a 87-es főút 2-es kilométerénél, Rum és Kám között - közölte a Vas megyei katasztrófavédelem.

Műszaki mentés céljából a sárvári és a körmendi hivatásos tűzoltókat riasztották.

A Vas megyei rendőrség közleménye szerint a személyi sérüléssel járt a baleset, ami 2022. november 22-én, 13 óra körüli időben a 87-es számú főút 1-es kilométerszelvényében, Kám térségében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol egy vele szemben közlekedő személyautó, azért, hogy az ütközést elkerülje a vízelvezető árokba hajtott. 

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, amelyet a munkálatok előrehaladtával fokozatosan tesznek majd szabaddá. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból megállítják. 

Amint tudunk részéleteket, frissítjük a cikkünket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló