Két szökött kecske akart feljutni az M2-es autóútra

Az állatok napok óta szökésben voltak, az autóutat le kellett zárni a mentés idejére.

Még a múlt szombaton értesítették Magyar Közút Zrt.-t, hogy két megvadult kecske rohamozta meg az M2-est. Az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat emberei és a Magyar Közút kollégái végül sikeresen befogták mind a két állatot.

Kiderült, hogy a kecskék több napja szökésben volt, valószínűleg egy aranysakál elől menekülhettek el, ami a gidáikat is megölte, valószínűleg ezért ijedtek meg. A kecskékre az egyik felüljáró oldalán találtak rá, az egyik a közútkezelő munkatársaira is rátámadt. A közutasok az Instagramra töltöttek fel képeket.

A mentés idejére a rendőrök lezárták az útpályát, a befogott kecskéket a Barka Állatsimogatóba szállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló