Két tonna kokaint küldtek banán közé rejtve egy magyar cégnek

A 2000 kilós szállítmány rendkívül értékes volt, hiszen ennyi kokain utcai ára meghaladja a 151 millió eurót, azaz az 51 milliárd forintot.

Óriási kokainszállítmányt fogott el a holland rendőrség, kicsit több mint 2000 kilogrammot, jelentette be a holland ügyészség vasárnap. A kokaint egy banánszállítmány közé rejtették, és hajóval érkezett az ecuadori  Guayaquil városából, Rotterdamba. A banán végső címzettje egy magyarországi cég volt, de a holland ügyészség nem nevezte meg a magyar címzettet, mert lehetségesnek tartják, hogy semmi közük sem volt a droghoz, csak felhasználták a nekik szánt konténert a drog csempészésére. A 2000 kilós szállítmány rendkívül értékes volt, hiszen ennyi kokain utcai ára meghaladja a 151 millió eurót, azaz az 51 milliárd forintot. - írja a 444.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek