Már Szombathelynek is van magán művészeti iskolája

A diákok első kiállítása a Kilencesben volt.

A világért sem akarjuk elkiabálni, de mintha az utóbbi hetekben-hónapokban megmozdult volna valami Szombathely művészeti életében.

És most nem pont a Schrammel-téglákra gondolok, hanem az olyan kezdeményezésekre, mint a kis belvárosi klubok (Szimfónia, Bohém, Broadway stb.) koncertjei, az éledező magángalériák, az utcaművészeti nap vagy a minap bejelentett kirakat kiállítás.

Ebbe a sorba tartozik a szombathelyi Artopolis Művészeti Iskola szerdán nyílott kiállítása Bemutatkoztak a nyilvánosságnak Szombathely új művészeti iskolájának hallgatói 2020. August 13. 07:52 is. ( Józing Antal )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Bemutatkoztak a nyilvánosságnak Szombathely új művészeti iskolájának hallgatói

Az Artopolis grafikusainak szerdán a belvárosban nyílt kiállítása.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video