Két autó égett ki az M1-es autópályán

Az egyik trélerről veszhetett el.

Az egyik jármű az oldalára borulva égett, ez feltehetőleg egy szállítójárműről esett le haladás közben. A másik gépkocsi műszaki hiba miatt gyulladt ki. Mindkét autó kiégett.

Kiégett egy gépkocsi az M1-es autópálya 106-os kilométerszelvényénél, Nagyszentjános térségében, a Győr felé vezető irányban 2022. április 14-én, délután. A tűz mintegy száz négyzetméteren az aljnövényzetre is átterjedt. A győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet.

Előző éjszaka oldalára borult és kigyulladt személyautóhoz riasztották a tűzoltókat az M1-es autópályára az Igmánd pihenőhely előtti szakaszra, a Győr felé vezető oldalon.  A gépjárműtüzet tatabányai és komáromi hivatásos tűzoltók oltották el. A sofőrt nem találták meg. A jármű vélhetően szállítmány volt, ami leesett a trélerről.

Trélerről eshetett le az autó - Fotó: Komárom-Esztergom MKI / Cserge Attila tű. őrnagy
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló