Halálos ágyán fekvő beteget fosztott ki egy hajléktalan nő a szombathelyi kórházban

Egy 30 ezer forintos mobilt lopott el.

A Szombathelyi Járásbíróság kifosztás bűntette miatt 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett börtönre ítélt egy büntetlen előéletű, hajléktalan, idős nőt, valamint 30.000 forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el vele szemben – közölte a Szombathelyi Törvényszék.

A tényállás szerint a vádlott 2021. október 28-án 17 óra körül a szombathelyi kórház egyik kórterméből jogtalanul eltulajdonította a végstádiumban lévő, védekezésre képtelen, fekvőbeteg mobiltelefonját a sértett mellett lévő asztalról.

A vádlott a bűncselekménnyel 30.000 forint kárt okozott, amely nem térült meg.

Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló