Kigyulladt egy autószállító hétfő hajnalban az M86-oson

Égtek a tréleren lévő járművek is.

Kigyulladt egy autókat szállító teherautó az M86-os autóút Szombathely felé vezető oldalán, Zsebeháza közelében, a 134. kilométernél. Égnek a tréleren lévő járművek is – közölte a katasztrófavédelem.

Mint írják, a tréleren hét személyautó volt, közülük kettőt sikerült levenni. A csornai és a kapuvári hivatásos, valamint a szili önkéntes tűzoltók oltották a lángokat.

Kiliti Barnabás /Autópályahírek.hu - Hírek - Információk 0-24 Facebook-csoport

A rendőrség azt írja, hogy hozzájuk 5 óra 34 perckor érkezett bejelentés a lángoló autószállító trélerről. A műszaki mentés idejére a rendőrség a helyszín közelében az utat teljes szélességében lezárta, 7 óra után azonban azt írták, az érintett útszakaszon lassú haladás mellett egy sávon megindult a forgalom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló