Kihajított matracok tulajdonosait keresi a zöld vonal nevében az LMP-s Németh Ákos

Videóüzenetet is küldött erről.

Németh Ákosnak, az Éljen Szombathely! képviselőjelöltjének hívták fel a figyelmét a szombathelyi Krúdy Gyula utca lakói arra, hogy egy kidobott matrac hever a kukák mellett az utcában. (Őszintén szólva, az ember nem érti, hogy miért kell ehhez egy politikusnak intézkedni. A kihajigálóknak meg üzenjük, hogy ebben a cikkünkben leírtuk Így szabaduljon meg elektromos hulladékától - Tudta, hogy vásárlási utalványt is kaphat értük? 2018. November 09. 18:59 , hogy teljesen ingyen hova vihetik az ilyen jellegű, szükségtelen dolgaikat.)

Mindenesetre Németh Ákos szerzett egy furgont és belepakolta a matracot, s útközben egy másik utca konténere mellett is talált egy kiszolgált fekvőhelyet. (Lehet, hogy a nyár ilyen matrackidobáló időszak?) így hát ezt is elvitték, s az LMP-s politikus fel is tette a kérdést: vajon mit gondoltak azok, akik ezeket letették a kukák mellé?

Várja is a választ, ahogy Ön is megnézheti erről szóló videójában.

Ja, és ha már a klímakatasztrófáról beszélünk, tudjuk, hogy Önök nem tudják leállítani a grönlandi olvadást, de legalább gondolják meg, hogy a saját hulladékaikkal és megunt dolgaikkal mihez kezdenek, mert ezekből a kicsikből áll össze a nagy egész. Még ha ez nagyon didaktikusan hangzik is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet