Kihajított matracok tulajdonosait keresi a zöld vonal nevében az LMP-s Németh Ákos

Videóüzenetet is küldött erről.

Németh Ákosnak, az Éljen Szombathely! képviselőjelöltjének hívták fel a figyelmét a szombathelyi Krúdy Gyula utca lakói arra, hogy egy kidobott matrac hever a kukák mellett az utcában. (Őszintén szólva, az ember nem érti, hogy miért kell ehhez egy politikusnak intézkedni. A kihajigálóknak meg üzenjük, hogy ebben a cikkünkben leírtuk Így szabaduljon meg elektromos hulladékától - Tudta, hogy vásárlási utalványt is kaphat értük? 2018. November 09. 18:59 , hogy teljesen ingyen hova vihetik az ilyen jellegű, szükségtelen dolgaikat.)

Mindenesetre Németh Ákos szerzett egy furgont és belepakolta a matracot, s útközben egy másik utca konténere mellett is talált egy kiszolgált fekvőhelyet. (Lehet, hogy a nyár ilyen matrackidobáló időszak?) így hát ezt is elvitték, s az LMP-s politikus fel is tette a kérdést: vajon mit gondoltak azok, akik ezeket letették a kukák mellé?

Várja is a választ, ahogy Ön is megnézheti erről szóló videójában.

Ja, és ha már a klímakatasztrófáról beszélünk, tudjuk, hogy Önök nem tudják leállítani a grönlandi olvadást, de legalább gondolják meg, hogy a saját hulladékaikkal és megunt dolgaikkal mihez kezdenek, mert ezekből a kicsikből áll össze a nagy egész. Még ha ez nagyon didaktikusan hangzik is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet