Kinyomozta a rendőrség, kik követték Czeglédy Csabát a titkos rendszámú autóval

A kocsi használatára „a rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor”.

Korábban mi is megírtuk Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát 2021. April 19. 12:39 , hogy Czeglédy Csaba DK-s politikus azt állította: megfigyelték egy autóból, amiről a rendszám lekérdezése után kiderült, hogy hivatalosan nincs is forgalomban.

A politikus feljelentést A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba 2021. April 21. 09:30 tett, így a rendőrség büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt.

Czeglédy most azt írja a Facebook-oldalán , hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást, és bár titkos, de valós a Mazda rendszáma.

Titokzatos autó
Facebook

„Most már bizonyíték van rá, ráadásul ők maguk vallották be, hogy megfigyelik a belügyi szervek a Fidesz orra alá borsot törő ellenzéki politikusokat.

Bizonyára emlékeztek rá, hogy április elején Szombathelyen - segítséggel - lefotóztam az engem követő sötétkék színű Mazdát, aminek rendszáma nem szerepel a gépjármű nyilvántartásban. Feljelentést tettem, a rendőrség pedig kénytelen volt büntetőeljárást elrendelni ismeretlen tettes ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt.

Most pedig megszüntették a nyomozást, ugyanis bár titkos, de valós a Mazda rendszáma. Idézem a határozat leglényegesebb részét: “A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti - valós - forgalmi rendszámú gépjármű használatára az adott helyen és időben a Rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor.”

Nekem a helyi közösség segített leleplezni az illegális megfigyelést, így sikerült lebuktatnom a bénázó titkosszolgálatot. A gyanú szerint a gépkocsi a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz tartozik.

Mindezek szerint az ellenzéki politikusok követése már mindennapos gyakorlat a Fidesz kézivezérelte belügyi szerveknél. Minden erkölcsi és jogi határ megszűnt, annyira rettegnek a jövő évi vereségtől.

Vajon hány DK-s, MSZP-s, Jobbikos, Momentumos, Párbeszédes, LMP-s politikust figyelnek meg jelenleg is?”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet