Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Király Gábor gratulált Dzsudzsák Balázsnak, aki megdöntötte a rekordját

Dzsudzsák 109-, Király 108 válogatottság.

A múlt vasárnap elleni, Görögország elleni felkészülési mérkőzésen Dzsudzsák Balázs egy búcsúmeccs erejéig visszatért a magyar válogatottba, mellyel egyedüliként lett válogatottsági rekorder. A Loki csapatkapitánya így is ugyanis 109 válogatottbeli fellépésnél tart, megelőzve a 108-cal bíró, már visszavonult kapus Király Gábort - írja a goal.com .

Dzsudzsák Balázs, Király Gábor
Facebook

Az egykori kiváló kapus hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait, melyben őszintén gratulált Dzsudzsák rekorddöntéséhez:

"Rengeteg, a magyar nemzetért a pályán végig küzdött mérkőzés, számtalan közös élmény köt össze bennünket Dzsudzsák Balázzsal, aki éveken át alapembere, csapatkapitánya is volt a válogatottnak, szerepelt egy sikeres kontinenstornán, emlékezetes gólokat lőtt, beírta magát a magyar futballtörténelembe. Gratulálok Dzsudzsi ehhez a nagyszerű válogatott pályafutáshoz! A rekordok egyébként is arra valók, hogy megdöntsék őket, biztos, hogy eljön majd az idő, amikor nem csak egy mezőnyjátékos, de egy kapus is eljut a 108-szoros válogatottságig, vagy meg is haladja azt. Az is emlékezetes pillanat lesz!"

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport