Király Gábor nevével és képével próbálnak pénzt kicsalni egy facebookos átverésben

A rendőrség már nyomoz a csalók után.

Több ismert személy, köztük Király Gábor és Gundel Takács Gábor nevével és arcával próbálnak ismeretlenek pénzt kicsalni a Facebookon kamu befektetési lehetőséget kínálva. A csőbe húzottakkal azt próbálják elhitetni, hogy ha 80 ezer forint befizetnek a csalók számlájára, akkor közel 25 milliót szerezhetnek.

Király a Blikknek azt mondta, hogy hamar észrevették a hirdetést és azonnal jelentették a Facebooknak, illetve a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon is feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen, így a rendőrség már el is elkezdett nyomozni az ügyben.

Vágvölgyi Bálint

„Sajnálatos, hogy visszaélnek egy ismert, közkedvelt sportoló nevével. Tudunk a manipulált hirdetésről, rajongók hívták fel rá a figyelmünket. Már a hirdetés megjelenésének másnapján jelentettük a Facebooknak csaló, megtévesztő tartalomként, és az azt futtató oldalt is, illetve a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon feljelentést tettünk, csalás és személyes adattal való visszaélés gyanújával. Kérjük, senki ne dőljön be az ehhez hasonló lehúzós trükköknek! Király Gábor a vele kapcsolatos információkat, történéseket elsőként mindig a saját közösségi média felületein publikálja” – áll a volt focista csapatának közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet