Királyi gyász a londoni metróban

A britek - és nem britek - le-, és felfele menet is emlékezhetnek elhunyt királynőjükre.

II. Erzsébet volt az Egyesült Királyság leghosszabb ideig szolgáló uralkodója, illetve a második leghosszabb ideig regnáló uralkodó a világon, 70 évig volt trónon. 96 éves korában érte Elhunyt II. Erzsébet királynő 2022. September 08. 19:49 a halál.

Szeptember 19-én vesznek végső búcsút Szeptember 19-én lesz II. Erzsébet királynő temetése 2022. September 10. 21:07 II. Erzsébet királynőtől - jelentette be szombaton a Buckingham-palota. Addig is azonban nagyon sok helyen, így a londoni metróban emlékeznek rá.

Londoni metró - II. Erzsébet
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek