Kirill Pátriárka kitüntette Orbán Viktort

Az Orbán-kormány megvétózta az Oroszországgal szembeni hatodik szankciós csomagot, mégpedig Vlagyimir Putyin orosz elnök legfőbb támogatója, Kirill pátriárka miatt.

A moszkvai pátriárka a „Dicsőség és becsület” rend I. fokozatát adományozta Orbán Viktornak. Levelet is írt Orbán Viktornak a kormányfő hatvanadik születésnapja alkalmából. A moszkvai pátriárka szerint a miniszterelnök egész életét Magyarországnak szentelte, és számtalan sikert ért el a „nem könnyű pályán”.

Kirill szerint a miniszterelnöknek köszönhetően Magyarország töretlenül fejlődik. A pátriárka kiemelte, hogy Orbán Viktor nagy figyelmet szentel a keresztény értékeknek – írja az Index.

Ezzel kapcsolatban érdemes felidézni, hogy az Orbán-kormány megvétózta az Oroszországgal szembeni hatodik szankciós csomagot, mégpedig Vlagyimir Putyin orosz elnök legfőbb támogatója, Kirill pátriárka miatt. A vétó végül eredményesnek bizonyult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek