Túl gyorsan szedte a kanyart egy fiatalember Vépen

Átsodródott a szemközti sávba, ahol ütközött a szemből érkező autóval.

Egy jobbra ívelő kanyar után vesztette el az uralmát a járműve felett egy fiatalember a vépi Szent Imre utcában. A szemközti sávba átsodródó autó először a szemből érkezővel ütközött, majd egy parkoló autót lökött a járdára, megrongálva egy autóbejárót is.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a vépi Szent Imre utcában.

A Fiat először egy Opelnek, majd egy Renaultnak ütközött a vépi Szent Imre utcában
TM/Nyugat.hu

A belváros felől érkezett egy Fiat személygépkocsi, amely egy jobbra ívelő kanyar után átsodródott a szemközti sávba. A szemből érkező Opelt vezető asszony megpróbálta balról elkerülni a járművet, de a két autó érintőlegesen ütközött.

Az Opel vezetője balról próbálta kikerülni az elé sodródó Fiatot Vépen
TM/Nyugat.hu

A Fiat ezután a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról és egy autóbeállón parkoló Renaultnak ütközött, amit a járdára lökött.  A baleset okozójának gépkocsija az árokban állt meg.

Egy jobbra ívelő kanyarban sodródott ki a Fiat
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.

Műszaki mentés Vépen
TM/Nyugat.hu

Az okozó az elmondása alapján nem hajtott gyorsan. Azt is hozzátette, hogy nem a saját gépkocsiját vezette. A Fiat téli gumiabroncsokkal közlekedett.

Fiat okozott balesetet Vépen
TM/Nyugat.hu

A baleset időpontjában fagypont felett volt a hőmérséklet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló