Koczka Tibornak is összejött a 400 aláírása

Sőt, már le is adta azokat.

Lapunk múlt héten írt Előválasztás: Kopogtatás nélkül nehéz lesz - Amikor szembejön a valóság 2021. August 27. 07:31 arról, hogy az előválasztásban induló ellenzéki politikusoknak nem is olyan könnyű összeszedni a szükséges 400 aláírást.

Példaként a szombathelyi választókerületet említettük, ahol Czeglédy Csabának nagyon rövid idő alatt összejött a szükséges ajánlás, miközben a másik két jelölt lassabb fordulatszámmal dolgozott.

Koczka Tibor
Facebook/Koczka Tibor

Időközben kiderült, hogy Ungár Péternek (LMP) is megvannak a szükséges ajánlásai Ungár Péternek megvan a 400 ajánlása, Koczka Tibor még gyűjti őket 2021. August 27. 09:55 , és a mai nap a versengésben résztvevő harmadik politikus, Koczka Tibor (ÚVNP) is bejelentette , hogy nemcsak hogy megvannak az aláírások, de már le is adta azokat. (Ezzel egyébként második a sorban, merthogy Ungár Péter azt mondta, ő csak később teszi ezt meg.)

Mészáros D. Zsolt

A jelöltek egyébként szeptember 6-ig gyűjthetik az aláírásokat. Az előválasztás maga szeptember 18-26. között zajlik, illetve ha a miniszterelnök-jelölteknél szükség lesz egy második fordulóra (ennek nagy a valószínűsége), azt majd október 4-10. között rendezik meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet