Elköltözött tőle az élettársa, erre megfenyegette, hogy megöli

Nem nagyon akart beletörődni abba, hogy vége.

A Sárvári Járási Ügyészség lopás vétsége, zaklatás bűntette és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 októberében, amikor élettársa egy veszekedést követően elköltözött a közösen bérelt Celldömölk közeli ingatlanból, ellopta a sértett 68.000 Ft értékű mobiltelefonját.

A vádlott másnap megjelent a sértett tartózkodási helyén, a nő édesapja által bérelt családi háznál, a kaput és a bejárati ajtót berúgta, bement a házba, és többször megfenyegette a volt élettársát, hogy megöli.

A férfit több alkalommal felszólította a nő édesapja a távozásra, ő azonban folytatta az élet elleni fenyegetéseit, bent maradt az ingatlanban, és onnan csak a rendőrség értesítését követően távozott.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – írja közleményében a Vas Vármegyei Főügyészség.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek