Körmenden is lesz FIBA EUROPE CUP selejtező

Holnap pedig Münchenben sorsolás.

Körmenden is lesz FIBA EUROPE CUP selejtező - írja a kosárlabda klub Facebook-oldala.

Majd így folytatják: most kaptuk a hírt a nemzetközi szövetségtől, hogy a tornát rendező 7 város közül Körmend az egyik, amelyik jogot kapott a selejtező lebonyolításához.

A holnapi napon Kozma Gergő, az Egis Körmend ügyvezetője Münchenbe látogat el, ahol a sorsolást fogják lebonyolítani. Ennek amint eredménye lesz, be fogunk számolni róla.

A másik 6 csapattal (Keravnos, BC Pärnu Sadam, Kataja Basket, BC Rabotnicki, Kfum Jämtland, Manisa BB SC) akik szintén megnyerték a rendezés jogát, biztosan nem fogunk egy selejtező csoportba kerülni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport