Felújítanák a hétemeletes mögötti parkolót Körmenden, de nincs rá pénz

A polgármester viszont azt reméli, pályázatok útján sikerül megszerezni a hiányzó összeget.

Pályázati pénzekből újítaná fel Körmenden a "hétemeletes" épület mögötti parkolót az önkormányzat - írja Bebes István polgármester Facebook-oldalán.

Körmend első embere posztjában azt írta: "az önkormányzat régóta tisztában van a hétemeletes épülete mögött található területen jelentkező problémákkal. Mind az útburkolat minősége, mind a parkolók állapota, mind pedig a csapadékvíz-elvezetés problémája jelentős gondokat okoz ezen a területen."

Mivel azonban a város költségvetése "nem alkalmas" arra, hogy ezt a problémát önerőből megoldják, ezért pályázatokon szeretnék megszerezni a szükséges pénzt.

"Csak a csapadékvíz-elvezetés föld alatti megoldása komoly összeget fog jelenteni, az útburkolat, valamint a parkolók rendbetétele pedig tovább növeli a beruházás költségeit." - írta a polgármester.

Bebes István mindemellett azt is közölte, amíg nem írják ki a pályázatot, addig folyamatosan aszfaltozzák majd a parkolót, ami "ideiglenesen javíthat valamit a mostani helyzeten".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet