Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Osztályokat költöztettek át a celldömölki kórházban, állítólag több szakdolgozó is fertőzött

Hiába kérdeztük a kórházat, az Operatív Törzshöz irányítottak minket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„A celldömölki kórház krónikus osztályát kiürítették és áthelyezték a szülészet helyére. Valószínűleg azért, mert több nővér is Covid-fertőzött lett, de a kórház nem ad tájékoztatást senkinek” – írta levelében olvasónk.

A celldömölki kórház a Markusovszky kórházhoz tartozik, áprilisban írtunk Tudta, hogy Vas megyében összesen két kórház van? April 21. 19:02 arról, hogy a 170 ágyas kórházban az egyik krónikus osztályon teljes értékű, önálló életvitelre képtelen betegekkel ápolnak, a másik krónikus osztály pedig krónikus szív és érrendszeri betegeket fogad.

Szilágyi József (telefonos fotó)

A megyében a szombathelyi Markusovszky kórházon kívül már csak itt van szülészet, Tudta, hogy Vas megyében csak Szombathelyen és Celldömölkön születnek gyerekek? April 29. 15:06 és van egynapos sebészetük is. A szombathelyi központ a múlt hét elején jelezte, hogy a járványhelyzet miatt október 14-től átmenetileg szünetel a szülészeti ellátás és a műtétes tevékenység. A járóbeteg ellátás, várandós gondozás változatlanul működik.

Így, ha olvasónk információja valós, akkor a most éppen nem működő szülészet helyére költöztették át a krónikus osztályt vagy osztályokat. Ami azt is jelentheti, hogy a járványhelyzet elhúzódásával számítanak.

Kérdéseinkkel megkerestük a Markusovszky kórházat, de Nagy Lajos főigazgató gyors válaszában csak annyit írt, hogy forduljunk az Operatív Törzshöz. Ebből valószínűsíthető, hogy a döntést magasabb, akár kormányszinten hozták.

Természetesen az Operatív Törzsnek is elküldtük kérdéseinket, de meg kell jegyeznünk, hogy korábbi, több tucatnyi kérdésünk közül egyre sem válaszoltak eddig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés