Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A koronavírusos Vidnyánszky hétfőn még Orbán Viktorral találkozott

A Nemzeti Színház igazgatójáról kedden derült ki, hogy fertőzött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hvg.hu értesülése szerint hétfőn, azaz október 26-án ülésezett a Nemzeti Kulturális Tanács. A lapnak egy forrás, aki maga is jelen volt az eseményen, azt is megerősítette, hogy Orbán Viktorral Vidnyánszky Attila külön is tárgyalt a megbeszélésen.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ez azért is aggályos, mert egy nappal később, kedden kiderült Koronavírusos lett Vidnyánszky Attila October 27. 16:51 , hogy a Nemzeti Színház vezérigazgatójának pozitív lett a koronavírustesztje. A színház közleményében azt írta, hogy Vidnyánszky Attila "állapota kielégítő, otthonában pihen" .

A hvg.hu megkérdezte a miniszerelnök sajtófőnökét, Havasi Bertalant is arról, hogy a találkozó után szükség volt-e Orbán Viktor tesztelésére, és ha igen, megvan-e már a teszt eredménye. Választ egyelőre nem kaptak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés