Körözött férfit fogtak a Vas megyei rendőrök

De két közlekedési baleset is történt az elmúlt egy nap során.

A járőrök kedden a kora délutáni órákban, Dukán igazoltattak egy 26 éves fiatal férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a pápai férfival szemben a Pápai Járásbíróság és a Veszprémi Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a körözött személyt elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították - közölte szerda reggel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. augusztus 9-én 5 óra és 2022. augusztus 10-én 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök öt, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - tette hozzá a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló