Kőszegi sör a világ legjobbjai között

Első alkalommal kapott ilyen elismerést magyar sör.

Bronzérmes lett ugyanis a Kőszegi Sör Bécsi Lager terméke Európa egyik legrangosabb sörversenyén, a Brussels Beer Challenge-ön. Ez egy igazi szenzáció, hiszen első alkalommal kapott magyar sör ilyen rangos elismerést. A sörversenyt Mechelen történelmi sörfőzdéjében rendezték meg, nem messze a belga fővárostól – írja az élelmiszer.hu .

Forrás: Élelmiszer Online

A versenyt hetedszer rendezték meg az idén, 48 országból, összesen 1522 sört neveztek, a végső sorrendről 88 tagú zsűri döntött, tagjai több kontinensről érkeztek.

Forrás: sorutazo.hu

A díjat a márka alapítója és tulajdonosa, Kiss András vette át. A 48 ország közül Belgium, az USA és Brazília kapta a legtöbb elismerést, ők kerültek fel a dobogóra az elnyert érmek száma alapján.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság