Eladó Kőszeg egyik legszebb villája

185 millióért meg is vehető a Halmai-villa

Kőszeg egyik ikonikus épülete a Halmai-villa, a Hunyadi utcában, ahol a Jurisich gimnázium is van.

A villában korábban fogászat működött, közel egy éve eladó, tavaly decemberben újra meghirdették .

Eladó kastély Kőszegen
Mészáros D. Zsolt

Az épület egy 1516 négyzetméteres saroktelken áll, bruttó kétszáz négyzetméter alapterületű, és dupla garázs tartozik hozzá. A két szintes, részben alápincézett, klasszikus stílusú villa 1927-ben épült, nem tartozik műemléki védettség alá.

Eladó kastély Kőszegen
Mészáros D. Zsolt

A hirdetés szerint az elmúlt két évben teljesen felújították, és visszaállították eredeti formájába. Az önkormányzat felújíttatta az utcát, és az udvar új térköveit ehhez a szinthez állították be, az udvaron akár nyolc autó is parkolhat egyszerre.

Eladó kastély Kőszegen
Mészáros D. Zsolt

Két terasza van, a nagyobb 28 négyzetméteres, mindkét teraszról kilátás nyílik a történelmi Kőszegre.

Eladó kastély Kőszegen
Mészáros D. Zsolt

A villa potom 185 millióba kerül, viszont a belső helyiségek funkcióját az új tulajdonosnak kell megálmodnia, és így további költségekre is számítani kell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság