Kőszegen és Oszkón is elkaptak egy ittas sofőrt a rendőrök

Az egyiküknek jogosítványa sem volt.

A vasvári rendőrök egy személygépkocsi vezetőjével szemben intézkedtek 2022. augusztus 2-án, a délutáni órákban Oszkó belterületén - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az olaszfai férfi vezetői engedélyét sem tudta átadni az intézkedő rendőröknek, mivel azzal nem rendelkezett. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás a Vasvári Rendőrkapitányságon.

Egy kőszegdoroszlói járművezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök Kőszeg belvárosában, 2022. augusztus 2-án, a délutáni órákban. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Kőszegi Rendőrkapitányságon.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. augusztus 2-án 5 óra és 2022. augusztus 3-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - tették hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló