Kőszegszerdahelyen szirénákkal köszöntötték a párt, akik több mint 55 éve szeretik egymást

Az önkéntes tűzoltók köszöntötték a tiszteletbeli tűzoltót és feleségét 55. házassági évfordulójukon.

"Meglepetés sorfal és szerenád 55. házassági évforduló alkalmából. Abban az örömben volt részünk, hogy Jagodics Imre tiszteletbeli tűzoltónk és kedves neje Banga Veronika házasságkötésük 55. évfordulója alkalmából szervezhettünk meglepetés sorfalat, tisztelegve ezáltal az ünnepeltek előtt - írják a kőszegszerdahelyi tűzoltók Facebook-oldalukon .

A kőszegszerdahelyi tűzoltók köszöntője
Facebook

Majd így folytatják: Flórián Tűzoltó énekkarunk pedig csodás szerenáddal kedveskedett nekik, amibe csakhamar Imre bácsi is bekapcsolódott.

A kőszegszerdahelyi tűzoltók köszöntője
Facebook

A jubileumukat ünneplő házaspár mit sem sejtett az egészről, számukra a házuk előtt felszólaló szirénák jelezték, hogy esemény van az utcán. A hatás pedig nem maradt el. A köszöntéseket követően pazar vendéglátásban volt részünk, amit ezúton is köszönünk.

A kőszegszerdahelyi tűzoltók köszöntője
Facebook

Az egész csapat nevében további jó egészséget kívánunk nekik és szívből reméljük, hogy 5 év múlva ismét törhetjük a fejünket, miként fogjuk meglepni őket.

A kőszegszerdahelyi tűzoltók köszöntője
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű