Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem hiszik el, mit műveltek tegnap éjjel Szombathely "megfenyegetett" színészei!

Odaverős koncerten engedték ki a gőzt, csengették le az elmúlt hetek idegőrlő hercehurcáját. Kapcsolták Jordán Tamást is, aki nem ért ide, de megígérte, bármi lesz is a március 27-ei döntés, megismétlik a bulit.

Nem akármilyen bulival köszönték meg tegnap éjszaka a szombathelyi színészek a szimpátiatüntetést, Nagyon sokan vonultak Jordán Tamásért a szombathelyi városháza elé 2017. March 02. 17:22 a közönség kitartó szeretetét, és azt, hogy a többség egy emberként Jordán csapatának szurkol. Nyavalygás helyett fergeteges bulit csaptak, politikamentes őrületet, elhozták nekünk azokat a zenéket, amikre ők is, mi is kiereszthetjük a gőzt. A színház éttermében Németh Judit, Fekete Linda, Nagy Cili, Kálmánchelyi Zoli kiénekelte nekünk a szívét is, Szerémi Zoltán külön himnuszt írt a csapatnak, Gonda Kata basszusgitárosként alakított. A Mágikus Mintha nem jöhetett volna létre, ha nincs: Szabó Róbert Endre, Matusek Attila, Kenderes Csaba, Balogh János, Szalacsy Tamás. Örömünkre beugrott, és tökéleteset énekelt Korponay Zsófia is. És akkor ki ne hagyjuk Jámbor Nándort, az éjszaka legnagyobb meglepetését!

A WSSZ színészzenekarának koncertje
Ők a Mágikus Mintha
Bonyhádi Zoltán

Ez az este az volt, amikor:

 • senki nem politizált
 • nem hőzöngött
 • nem küldte el melegebb égtájra az egyetlen érvényes pályázatot elgáncsoló szombathelyi városvezetést Új színházigazgatói pályázat lesz, van költségvetése a városnak 2017. March 02. 08:45
 • nem hazugozta le az alaptalanul vádaskodó Eperjes Károlyt Nyílt levélben szólítják fel Eperjest, hogy kérjen bocsánatot, amiért hazudott 2017. March 16. 21:53
 • egyetlen fenyegető, negatív jelző nem hangzott el
 • A WSSZ színészzenekarának koncertje
  Ő Nándi, őrület, mit alakított
  Bonyhádi Zoltán

  Ellenben:

 • az emberek mosolyogtak, mindenki szeretett mindenkit
 • táncolt, pörgött, vagy kint az asztaloknál békésen sörözgetett
 • ahol mindenki abban bízott, nem érhet ez így véget, mert ami jól működik, annak működni kell tovább! Pláne, ha nincs is alternatíva
 • A WSSZ színészzenekarának koncertje
  Az éjszakai kezdés ide vagy oda, imádtuk őket
  Bonyhádi Zoltán

  Akiben volt szemernyi kétség is afelől, hogy ez a társulat önszántából, külső nyomás nélkül, meggyőződésből áll ki Jordán Tamás mellett, az most igazolást kaphatott minderről. Ez nem Jordán Tamás egyszemélyes ügye - nem az ő pályázata a tét, közös szombathelyi jóléti ügy. A közel 200-300 fős közönség is jól tudta ezt, ők sem akartak mást, mint a közös folytatást. Türelmesen megvártuk a fél 11-es kezdést, hogy a színészek lemoshassák a Dzsungel könyve sminkjét, senki nem sietett sehová, aztán "Holnap hajnalig" is elhallgattuk volna őket.

  A WSSZ színészzenekarának koncertje
  Vlaho a küzdőtéren szurkolt
  Bonyhádi Zoltán

  Élőben kapcsolták Jordán Tamást is, aki nem ért ide, a fővárosban játszott, de megígérte, bármi lesz a március 27-ei közgyűlési döntés után, megismétlik ezt a bulit. Addig is, üzente:

  nagyon hálásan köszönök mindenkinek mindent. És valaki igyon meg helyettem is egy pohár sört!

  A WSSZ színészzenekarának koncertje
  Bonyhádi Zoltán

  Igen Tamás, azért kár hogy nem láthattad mindezt: tegnap este megvalósult a víziód, lett egy hely, ami fontos Szombathelynek, hívhatnánk akár agorának is!

  Végezetül, ha lemaradt volna róla, színpadon a Mágikus Mintha, az első ráadás utáni blokk, közönséggel, amatőr felvételen:

  ❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
  Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
  Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
  Köszönjük nektek! ❤️

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Kultúra

  Tovább az oldalra