Megvan a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft. új igazgatója

Nemény András polgármester azzal indokolta a választottat, hogy most gazdasági szakemberre van szükség.

Közös megegyezéssel távozik a Haladás-stadiont is üzemeltető cég, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. igazgatója Távozik a Haladás-stadiont is üzemeltető cég igazgatója 2020. September 23. 10:55 – írtuk szerdán, egy nappal a szeptemberi közgyűlés előtt. Jagodits Rómeót egyébként még tavaly, az önkormányzati választások után nevezték ki Három önkormányzati cég vezetőjét váltotta le az új szombathelyi városvezetés 2019. October 31. 15:23 a száz százalékban önkormányzati tulajdonban lévő cég élére.

Jagodits lapunk megkeresésére nem akarta kommentálni a hírt, mindössze annyit mondott, hogy figyeljük a csütörtöki közgyűlést. Mi pedig így is tettünk és délután, az önkormányzati cégeket taglaló napirendi pontnál elő is került a cég ügye.

Kiss Tamás

Illés Károly (Fidesz) tette fel a kérdést, hogy miért mondott le a sportkomplexum vezetője, Horváth Attila alpolgármester válasza pedig az volt, hogy Jagodits egy olyan képzésen akar részt venni, ami teljes munkaidőt igényel. Helyére Kovács Cecíliát nevezik ki, akinek bemutatását Kecskés László (Fidesz) kérte.

Nemény András polgármester röviden elmondta, hogy Kovács Cecília pénzügyi csoportvezető, gazdasági vezető volt és közgazdász diplomája van. Hozzátette, hogy a jelenlegi helyzetben egy gazdasági szakemberre van szükség a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft. élére, ezért döntöttek Kovács mellett.

A közgyűlés végül 12 igennel, 9 tartózkodással és 0 nem szavazattal fogadta el Kovács Cecília kinevezését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet