Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Visszaadja a fővárosi önkormányzat a közalkalmazotti jogokat a kulturális dolgozóinak

A parlament kedden vette el a közművelődésben dolgozóktól ezeket a státuszokat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fővárosi intézményekben a közművelődési területeken dolgozó 879 munkavállaló számára továbbra is biztosítottak lesznek a közalkalmazottival azonos jogok. Erről tárgyalt Karácsony Gergely főpolgármester és Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes a fővárosi intézmények vezetőivel és a Közművelődési Dolgozók Szakszervezetével – írja a budapest.hu.

budapest.hu
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Ennek érdekében új kollektív szerződéseket hoznak létre, döntés született arról is, hogy a kulturális szférában dolgozók számára létrehozzák a Budapest életpálya modellt.

Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes április közepén egy éjszaka nyújtotta be Elvenné a kulturális területen dolgozók közalkalmazotti státuszát egy új javaslat April 11. 13:52 azt a törvényjavaslatot, ami a közművelődésben dolgozóktól elveszi a közalkalmazotti státuszt.

Mint akkori gyors elemzésünkben írtuk, A jogbiztonságot és a kiszámítható jövőt veszítik el a közművelődési dolgozók April 15. 18:54 a jogbiztonságot és a kiszámítható jövőt veszítik el ezzel a közművelődési szakemberek, cikkünkben A jogbiztonságot és a kiszámítható jövőt veszítik el a közművelődési dolgozók April 15. 18:54 szombathelyi intézményvezetők is megszólaltak. Nemrég készített interjúnkban „Talán van bennem egy kis öntörvényűség” – Beszélgetés Melega Miklós szombathelyi képviselővel May 17. 19:16 aztán Melega Miklós, fideszes városi képviselő, a levéltár igazgatója is elmondta róla a véleményét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés