Közel egy tucat balesethez riasztották szerdán a vasi rendőröket

A csúszós, nedves úthoz még olajfolyás is párosult.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. november 23-én 5 óra és 2022. november 24-én 5 óra közötti időben egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés, illetve kilenc anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök.

Egy séi lakos közlekedett személyautóval a 8901-es számú úton Sé felől Szombathely irányába, haladása során azonban elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódva állt meg. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Lapunk is megírta, Több balesetet is okozott egy olajfolyás Vas megyében November 23. 16:22 hogy több balesetet is okozott egy olajfolyás Vas megyében, pedig a sofőr azonnal telefonált, amikor észrevette, hogy a járművéből olaj folyt az úttestre. Addigra viszont már három baleset is történt az érintett útszakaszon.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek